Fogyás könnyedén, étvágy csökkentéssel - Parfümimádók

2018. augusztus 27., hétfő

Fogyás könnyedén, étvágy csökkentéssel




Fogyás könnyedén, étvágy csökkentéssel

- glükomannánnal, a fogyás hatékony segítőjével
- fogyj le és őrizd meg bőröd szépségét
A Nutricode Slim Extreme olyan összetevők együttese, amelyek a súlycsökkenést az étvágy csökkentése révén érik el. Az egyetlen ""Egésznapos Súlykontrol"" rendszer mindazoknak készült, akik ésszerűen akarnak fogyni. Lehetővé teszi, hogy bőrünk a fogyókúra alatt is szép maradjon. A termék vegetáriánus és vegán fogyasztók számára is alkalmas.180 BEVONT TABLETTA + 30 PEZSGŐTABLETTA 2 x 103,5 g + 2 x 67,5 g

BEVONT TABLETTÁK
Egy innovatív összetevőn, a glucomannanon alapulnak, amely alacsonykalóriás fogyókúra mellett súlyveszteséghez vezet. A króm segít fenntartani a normális vércukorszintet az által, hogy csökkenti az édesség és a két étkezés közötti csipegetés utáni sóvárgást.A cink elősegíti a kiegyenlített fogyókúrát, gondoskodik a szénhidrátok, zsírsavak és makrotápanyagok helyes anyagcseréjéről, valamint segít az anyagcserében résztvevő fehérjék megfelelő szintézisében. A Garcinia cambogia kivonat ugyanakkor a hidroxi-citromsav (HCA) egyik forrása, amely étvágycsökkentés révén akadályozza meg a túlsúly kialakulását.

Naponta 3-szor 2 tablettát vegyél be, sok vízzel (1 vagy 2 pohár).

PEZSGŐTABLETTÁK - SZŐLŐ ÍZBEN
A csökkentett táplálékbevitel miatt hiányzó vitaminok és ásványi anyagok pótlására szolgál. Néhány fogyókúra kísérő jelensége a vitamin- és ásványi anyag veszteség. A SLIM EXTREME tabletták tökéletesen kiegészítik a fogyókúrát: gondosan válogatott vitaminok és ásványi anyagok gyűjteménye a bőr szépségének megőrzésére. A C Vitamin segíti a kollagénképződést, ami a bőr alapvető működéséhez nélkülözhetetlen. A Biotin gondoskodik az energia és makrotápanyagok anyagcseréjéről, a B2 vitaminnal együtt, amely segít megőrizni az egészséges arcszínt. A kalcium az emésztő enzimek helyes működését segíti.

Napi 1 tablettát oldj fel 1 pohár (200 ml) vízben. Étkezés előtt fogyaszd el!

*GLUCOMANNAN – AZ ÉTVÁGY-GYILKOS A Glucomannan vízben oldódó étkezési rost, amit az Amorphophallus Konjac növényből nyernek. Mivel a gyomorban megduzzad, a glucomannan kitölti azt, így az jelet küld az agy hipotalamusában levő jóllakottsági központba, hogy Ön nem éhes. Ezzel csökkenthető az étkezések száma és mennyisége. A kutatások azt mutatják, hogy kalóriacsökkentő fogyókúrával együtt a glucomannan alkalmazása a túlsúlyos embereknél havi átlag 3 kg-os súlycsökkenést eredményez. Hogy a glucomannan tehesse a dolgát, gondoskodj sok vízről a bevételükhöz.

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl!

A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 



Vásárlói Tapasztalat:


Nutricode 💚
Fogyás éhezés nélkül👌🏼 Akkor leírnám az első tapasztalatomat. Reggel megittam egy pezsgőtablettát🥛 aminek egész jó íze volt így talán nem lesz gond a napi fogyasztása. Nekem ez fontos, mert elég nehezen iszok meg bármit. Ennek kíséretében bevettem a reggeli két db zöld 💊színű gyógyszert sok 🚰vízzel ahogy azt írták. Szomjas voltam egész nap aminek örültem mert egyébként nem nagyon tudok inni és féltem hogy fogok így sokat inni. Egy órája vettem be a második adag zöld kapszuláimat ami egyébként pont ugyan akkora , mint egy augmentin csak zöld a színe.☺️Hozzáteszem még mindig nem vagyok éhes, ellenben sűrűn járok mosdóba. Estére van még egy adag zöld kapszulám. Összességében idáig szupernak bizonyult,ha így folytatom még a végén tényleg sikerül fogynom.👌🏼 Egy kedves barátnőm már tesztelte, most rendeli a második adagot. Sikeresen fogyott tőle éhezés nélkülha minden jól megy a következő adaggal ő már el is éri a kitűzött célját. Mára ennyi, majd jelentkezek még. Remélem tudtam segíteni







Niki További Tapasztalata



- Szeretnél vásárolni?
- ha szeretnél vásárolni megteheted keress üzenetben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése