Utique - Luxus Szem Alatti Krém - Parfümimádók

2018. november 19., hétfő

Utique - Luxus Szem Alatti Krém

Utique - Luxus Szem Alatti Krém  - 
EYE CREAM COMPLEXAKTÍV

A szem a lélek tükre ne engedd, hogy megzavarják a belső ragyogásod, amely úgy tükröződik benned mint a legtisztább gyémántban. Az EYE COMPLEXAKTÍV SZEM ALATTI KRÉM innovációs formulája tökéletesen hidratálja és rugalmasabbá teszi a bőrt, vizuálisan csökkentve a ráncokat és világosabbá téve a szem alatti sötét karikákat.

L.C.G.S.MC 8.0: az FM WORLD kezdeményezésére fejlesztették ki ezt a komplex szérumot. Kétféle módon működik: csökkenti az elektromágneses sugárzás negatív hatásait, az UV sugárzás valamint a kék fény hatásait a bőrre. Támogatja a bőr regenerációját és kisimítását,
 lassítva az öregedés folyamatait.

Albizia Julibrissin valamint Sigesbeckia orientális kivonat komplex: stimulálja a kollagén szintézisét és befolyásolja a bőr regenerációját, kisimítja a szem körüli ráncokat. Ezen kívül lifting hatással rendelkezik a petyhüdt felső szemhéjra kifejezetten feszesítő hatással van.
Alacsony molekulatömegű hialuronsa - nagy áteresztőképességet mutat a bőrön keresztül ami által növeli a bőr feszességét és rugalmasságát.

Ciklikus peptid és ectoin: mélyen hidratálják és vizuálisan csökkentik a
 ráncokat, növelve a bőr feszességét

Koffein: stimulálja a vér mikro cirkulációját, gyengéden megvilágítja a szem alatti sötét karikákat

Kiszerelés: 20 ml

Alkalmazd reggel és este kis mennyiségben a szem alatt.

119Euro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése